Modele de unghii cu gel mat

Unghiile Baby Boomer, tendința care va înlocui manichiura français în Vara 2018 Unghii Negre cu varf Lucios. Unghiile Negre, mate, nu au fost niciodata mai uimitoare ca atunci cand au un varf Lucios. Dans primul RAD, aplicati stratul de Baza, apoi peste El se aplica Oja Neagra. DIN Nou, decideti Cate straturi de Oja aplicati, in functie de cat de intensa va doriti sa fie Culoarea. Atunci cand sunteti multumiti, aplicati stratul de finition mat pentru a obtine efectul de matifiere. Apoi aplicati PE Varful unghiei Oja Neagra lucioasa pentru a crea délimiter unghiilor. Unghiile cu gel au apărut ca o salvare pentru cele mai ocupate dintre Noi, care nu au timp suficient pentru a-l dedica săptămânal (sau chiar o dată la Naomi zile) refacerii manichiurii. În plus, nu toate am fost înzestrate de natură cu Unghii Lungi, puternice sau cu o formă frumoasă, însă unghiile cu gel Pot rezolva toate aceste probleme. Unghiile cu gel mate au intrat Rapid în topul preferințelor Doamnelor și domnișoarelor sezonul acesta. MODELE de Unghii cu gel Roz! Ce se poartă în 2018 culorile verii 2018 pentru manichiură! MODELE de Unghii la modĂ pentru un eveniment Special, o ieșire în oráš cu iubitul ori pentru manichiura de zi cu Zi, modelul français vine cu Alternative pentru orice personalitate. Îndrăznește să combini Culori tari, dungi ori sclipici și VEI vedea că nu Dai greș.

Combinația de sclipici Roz cu lac Negru emană Atât forță, Cât și delicatețe. Protejeaza unghia de razele UV. Se foloseste atat peste gel si acryl, cat si peste picturile executate cu Vopsea Acrilica. Nu este dizolvabil. Necesita fixare cu Cleaner. Și să recunoaștem – toate suntem cucerite de unghiile cu MODELE. Însă Când ne gândim Cât de dificil sunt Ele de realizat PE Oja clasică și Cât de repede se strică (după ce muncim zeci de minute la ELE), renunțăm la idee DIN Start. Dar și în acest caz ne salvează unghiile cu gel: acestea Cine permit să te JOCI cu o mulțime de modele, de la cele mai simple desene, pana la opere élaborée și aplicații INEDITE. Celor dintre voi cărora modelul de Unghii français nu Li se potrivește cu personalitatea puternică, vă Propunem un altfel de français: în Culori tari, Uni, contrastante, Cu Linii frânte, nu drepte, Care să iasă Complete DIN tipare! Dacă guerreUne paix ta e mai jucăușă, cine place să combini Culori, Dar fără să exagerezi, atunci potï încerca o astfel de manichiură français! Înlocuiește Oja Albă cu o altă culoare pentru fiecare unghie, trasată în dungi Cât mai subțiri, iar Rezultatul o să te cucerească! Cine Crede că nu poate fi inventivă Când Vine vorba de manichiura français, greșește cu desăvârșire! Cine a zis că trebuie să ne limităm la o singură Linie colorată? Adaug-o PE a doua și observă Rezultatul. E irezistibil, nu-i așa? Dacă aveai impresia că modelul de Unghii français se realizează numai prin fragmentarea clară a culorilor de PE unghie, află că Sitiera și Alte modalități pentru a obține același efect! De exemplu, acest dégradent Care, deși e format DIN tonuri Calde de culoare, face diferența clară între baza unghiei și partea Superioară a acesteia. Plus că sont un efect WOW! Te-ai gândit vrédată cum să Pui în valoare o manichiură Uni? Cu o singură Linie fină, o potï transforma dintr-o manichiură banală Într-un Model français nemaipomenit! Interesant, nu-i așa? Un Alt Stil de manichiură Care capătă DIN ce în ce mai multe adepte este français-ul din imaginea de mai jos. Culorile sunt VII, tinerești, iar partea colorată nu se mai limitează la Vârful unghiei, ci permite culorii să strălucească PE o Treime DIN suprafața unghiei.

Clasicul Model de Unghii français a fost și va rămâne Întotdeauna în tendințe. Simplu, Dar de efect, acesta a cucerit inimile tuturor femeilor! Manichiura français, modelul clasic, Dar cu Negru! Ai încercat vrédată? Nu numai că te scoate DIN anonimat, Dar Cine da și un AER șic și extravagant în același timp! Stilul de manichiură français se poate adapta oricărei personalități.